Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esecaiweno (773485) - Torre levante c.f (1594352) » 241424631: T28/J10/IX

Liga 241424631 Información oficial sobre el partido 241424631 en Hattrick

14.11.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / IX.963 (61234)

barçacrack Alineación oficial del equipo 'barçacrack' en el partido 3 - 0 CF Son Ferrer Alineación oficial del equipo 'CF Son Ferrer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
barçacrack Alineación oficial del equipo 'barçacrack' en el partido 4 - 0 CF Son Ferrer Alineación oficial del equipo 'CF Son Ferrer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barçacrack

Goles Goles

  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): barçacrack prenia la batuta de l'encontre al minut 74, quan en Tonny Lamhauge va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de barçacrack va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Théo Jeanne progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de barçacrack. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Francisco Antonio Campllonch xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Théo Jeanne va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de barçacrack.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): barçacrack va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kiko Equióiz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guaire Ulloa.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Théo Jeanne va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): barçacrack per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan Tonny Lamhauge va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): barçacrack es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tonny Lamhauge no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eduardo Altares al camp.

CF Son Ferrer

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Cucala, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Jan Traguany de Ferrer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Haitz Agirre de Ferrer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.