Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Bandarra (1419441) - Gigia (307641) » 241411830: T28/J2/IX

Liga 241411830 Información oficial sobre el partido 241411830 en Hattrick

19.09.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / IX.735 (61006)

sporting paquetes Alineación oficial del equipo 'sporting paquetes' en el partido 3 - 2 River Rats Eleven Alineación oficial del equipo 'River Rats Eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sporting paquetes Alineación oficial del equipo 'sporting paquetes' en el partido 2 - 3 River Rats Eleven Alineación oficial del equipo 'River Rats Eleven' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,8 % 64,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting paquetes

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 7 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Guido Gogl. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Mikko-Petteri Rentto s'emportà una gran ovació del públic local al minut 54, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): sporting prenia la batuta de l'encontre al minut 76, quan en Martí Cursach va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vagn Hedeboe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Vagn Hedeboe de sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Aguirregaray de sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Jordi Rocabruna ocupà el lloc d'en Guido Gogl al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

River Rats Eleven

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): Als 8 minuts de partit, Freddie Platvoet de Eleven va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roger Larroder va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Uffe Magnusson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Eleven al minut 37.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Eleven quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ludovic Dauchez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Freddie Platvoet al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Eleven, en Juan Carlos Serrano, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.