Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AZADINOS F.C (313352) - Plavix F.C. (314177) » 241410333: T28/J5/IX

Liga 241410333 Información oficial sobre el partido 241410333 en Hattrick

10.10.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / IX.708 (60979)

Lucky Strike C.F. Alineación oficial del equipo 'Lucky Strike C.F.' en el partido 0 - 1 Plavix F.C. Alineación oficial del equipo 'Plavix F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lucky Strike C.F. Alineación oficial del equipo 'Lucky Strike C.F.' en el partido 0 - 6 Plavix F.C. Alineación oficial del equipo 'Plavix F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucky Strike C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Strike va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nofre Estivill va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raffaele Ahlberg.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Strike Adrián Barato quasi va assolir l'empat al minut 82 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador Gastón Ballado de Strike s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Passats 61 minuts de joc, en Juan Alfredo Gomicio de Strike va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Plavix F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sidney Hovius quedar desmarcat i marcar per a Plavix al minut 76. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Rui Gomes va estar a punt de posar per davant a Plavix amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Urtuuste va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Gontran Huchon, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Sidney Hovius va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Plavix va estar a punt d'arribar en un córner. En Hanns-Walter Möser va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gontran Huchon que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Carlos Urtuuste va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Chuma Kimathi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sidney Hovius de Plavix va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.