Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chapuzas SA (1430996) - SJD FC (1581367) » 241405760: T28/J10/IX

Liga 241405760 Información oficial sobre el partido 241405760 en Hattrick

14.11.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / IX.626 (60897)

rayocarbayin Alineación oficial del equipo 'rayocarbayin' en el partido 1 - 3 Naga United Alineación oficial del equipo 'Naga United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rayocarbayin Alineación oficial del equipo 'rayocarbayin' en el partido 1 - 3 Naga United Alineación oficial del equipo 'Naga United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayocarbayin

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 6, indicava inequívocament que en Aytuğ Gülce va saber trobar la xarxa rival. rayocarbayin desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rayocarbayin, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Dan Iordan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Bengt Hagelstål va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Duarte Sargo de rayocarbayin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bengt Hagelstål.

Naga United

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per United va ser Bobby Gemperli, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aday Rueda Mañeru, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Hilco Alveren va augmentar l'avantatge de United a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bobby Gemperli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolas Grain de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Torbjörn Schwarick de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Aday Rueda Mañeru després que el jugador de United li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): United es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mairūnas Fajeras no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hilmi Ökte al camp.
  • 095 Minuto 63 (Lesión): El jugador de United Torbjörn Schwarick va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Carlos Monge va entrar en el seu lloc.