Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaz f.c.b. (1455010) - Askartza Claret (988614) » 241405367: T28/J9/IX

Liga 241405367 Información oficial sobre el partido 241405367 en Hattrick

07.11.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / IX.619 (60890)

Zoco Madrid C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Zoco Madrid C.F. S.A.D.' en el partido 3 - 1 Askartza Claret Alineación oficial del equipo 'Askartza Claret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zoco Madrid C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Zoco Madrid C.F. S.A.D.' en el partido 2 - 2 Askartza Claret Alineación oficial del equipo 'Askartza Claret' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zoco Madrid C.F. S.A.D.

Goles Goles

  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Zoco va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Javier Baío.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Askartza. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Gomicio la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zoco es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 47.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Sergio Ibañez Corvera va augmentar l'avantatge de Zoco a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Zoco va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Aleksander Preud'homme va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Askartza. La jugada d'estratègia del Zoco per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roger Munfort va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roger Munfort de Zoco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kilian Gilson de Zoco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Askartza Claret

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 72 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Andis Nilberts.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Askartza va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Filips Vējiņš va desviar el xut final de Andis Nilberts després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): El jugador de Askartza Zlatan Plazovnik va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lohitz Arenaza va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Constantin Pascaru ocupà el lloc d'en Avraam Salmatanis al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Askartza quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.