Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperTram (774182) - Alomartes CF (1334818) » 241404054: T28/J4/IX

Liga 241404054 Información oficial sobre el partido 241404054 en Hattrick

03.10.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / IX.596 (60867)

SuperTram Alineación oficial del equipo 'SuperTram' en el partido 2 - 3 Nayxen F.C. Alineación oficial del equipo 'Nayxen F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SuperTram Alineación oficial del equipo 'SuperTram' en el partido 1 - 5 Nayxen F.C. Alineación oficial del equipo 'Nayxen F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuperTram

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): SuperTram va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Strugurel Ghinea, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Diogo Graça que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lucio Maschio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SuperTram es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 el SuperTram va posar setge sobre la defensa central visitant però en Paolo Dondi no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jonathan Luculampa de SuperTram es va guanyar la targeta groga merescudament.

Nayxen F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Ari Andersen va posar els visitants Nayxen per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 51, quan Jean-Baptiste David va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Nayxen agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Peter Ferguson amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SuperTram. La jugada d'estratègia del Nayxen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Andrea Palandri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Erinç Parçe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Zoltán Gál va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nayxen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jean-Baptiste David, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Palandri de Nayxen es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Nayxen, en Erinç Parçe, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.