Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS JABALIS (1332765) - TORDERA CLUB DE FUTBOL (988197) » 241403856: T28/J10/IX

Liga 241403856 Información oficial sobre el partido 241403856 en Hattrick

14.11.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / IX.592 (60863)

LOS JABALIS Alineación oficial del equipo 'LOS JABALIS' en el partido 2 - 4 TORDERA CLUB DE FUTBOL Alineación oficial del equipo 'TORDERA CLUB DE FUTBOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS JABALIS Alineación oficial del equipo 'LOS JABALIS' en el partido 0 - 1 TORDERA CLUB DE FUTBOL Alineación oficial del equipo 'TORDERA CLUB DE FUTBOL' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS JABALIS

Goles Goles

  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): JABALIS va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Víctor Fernández la va transformar en el 1 - 3.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 69 minuts quan Carlos González de Prado va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 4 per a JABALIS.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de JABALIS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Uzbertiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pep Gendrau de JABALIS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Fernández de JABALIS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pep Gendrau de JABALIS va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pelaxio Boente de JABALIS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TORDERA CLUB DE FUTBOL

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, TORDERA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Bernardo Iván Crocco es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TORDERA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Javier Egurza es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del TORDERA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Moris Attico, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): TORDERA va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bernardo Iván Crocco, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Diego Balbi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jean Pierre Lambert, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Egurza es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pau Escanilla al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Fabio Schiavello va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Kaio Axpe va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Adrián Baraja va sortir coix del terreny de joc, substituït per Rafel Montal. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Javier Egurza probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fabio Schiavello, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.