Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Schalke Estarde (1456032) - Atletico Hoyense (1339762) » 241399038: T28/J10/IX

Liga 241399038 Información oficial sobre el partido 241399038 en Hattrick

14.11.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / IX.506 (60777)

Europa F.C Alineación oficial del equipo 'Europa F.C' en el partido 2 - 3 Suprunasentos C.F Alineación oficial del equipo 'Suprunasentos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Europa F.C Alineación oficial del equipo 'Europa F.C' en el partido 4 - 0 Suprunasentos C.F Alineación oficial del equipo 'Suprunasentos C.F' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Europa F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): EFC no perdien la fe, i al minut 33 del partit, Deniz Ala va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, EFC aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ioan Burciu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 7 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Faustino Nájera Gómez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Najeeb Al-Arami va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Hermóxenes Cabreiroá va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Thierno Diedhiou ocupà el lloc d'en Max Gruell al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de EFC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ioan Burciu va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Suprunasentos C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): En Gaizka Poncela va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 32 pels visitants. En Thomas Ferreira va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 170 Minuto 84 (Gol de falta): Thomas Ferreira va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 84. 2 - 3 per a Suprunasentos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Gómez de Merodio al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gaizka Poncela. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Atocha de Suprunasentos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Javier Atocha de Suprunasentos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 64.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Rolf Baltzersen. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.