Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

borete (440731) - A.E.E Gavao (1368588) » 241391557: T28/J2/IX

Liga 241391557 Información oficial sobre el partido 241391557 en Hattrick

19.09.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / IX.373 (60644)

team patriot C.F. Alineación oficial del equipo 'team patriot C.F.' en el partido 1 - 5 los faletes team Alineación oficial del equipo 'los faletes team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
team patriot C.F. Alineación oficial del equipo 'team patriot C.F.' en el partido 1 - 3 los faletes team Alineación oficial del equipo 'los faletes team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team patriot C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip patriot va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mbarjet Dede va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Felipe Misiego va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ruggiero Oetiker s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de patriot Roy Stensby va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aitor García va entrar en el seu lloc.

los faletes team

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): faletes van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Celso Delgado va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de faletes va ser finalitzada des de l'esquerra per Samy Giguet al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Francesco Lecca va augmentar l'avantatge de faletes a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Maxime Lochon va augmentar l'avantatge de faletes a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de faletes, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Maxime Lochon va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a faletes al minut 2, però el xut de Maxime Lochon va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Aitor García, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francesco Lecca no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dionisis Kitrinidis després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aitor García va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rafael Beltrán Villalva després que el jugador de faletes li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): faletes va fer una substitució al minut 5. Benedikt Buschendorf va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gustavo López.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): faletes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francesco Lecca no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Julio César Villafranca al camp.