Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Celeste (794896) - psiquiatrico ciempozuelos (123112) » 241391521: T28/J7/IX

Liga 241391521 Información oficial sobre el partido 241391521 en Hattrick

24.10.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / IX.372 (60643)

F.C Horta Alineación oficial del equipo 'F.C Horta' en el partido 1 - 1 Santfe Alineación oficial del equipo 'Santfe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Horta Alineación oficial del equipo 'F.C Horta' en el partido 2 - 3 Santfe Alineación oficial del equipo 'Santfe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,0 % 57,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Horta

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, Horta aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Matz Pürcher va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Matz Pürcher va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Horta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jose Miguel Merino Heredia en un 1 contra 1 amb el porter Sergio Bru, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Horta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Erik van Vleuten va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Horta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Ángel Maraver, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Erik van Vleuten de Horta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Santfe

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Godwin Barbarossa va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cláudio Sampaio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Robert Andersson es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 28, però el porter va aturar el seu xut.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Herwig Hagen va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Santfe van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Cucala, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Raúl Cucala de Santfe, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Godwin Barbarossa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.