Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canillejas F.c (1333236) - fc barcelona gramenet (123546) » 241385994: T28/J11/IX

Liga 241385994 Información oficial sobre el partido 241385994 en Hattrick

21.11.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / IX.273 (60544)

kolibris asesinos Alineación oficial del equipo 'kolibris asesinos' en el partido 1 - 0 Mnk F.C. Alineación oficial del equipo 'Mnk F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kolibris asesinos Alineación oficial del equipo 'kolibris asesinos' en el partido 3 - 0 Mnk F.C. Alineación oficial del equipo 'Mnk F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kolibris asesinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Francisco Ignacio Peinado va donar a kolibris un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Àlex Masaguer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de kolibris va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Barciela, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Àlex Masaguer va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Armando Esquiel es va comportar com un juvenil al minut 49 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Ruiz Gutiérrez de kolibris va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mnk F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C., l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Àlex Campabadal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.C. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Veidázar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): F.C. va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Armando Ribera Guzmán es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12 en Juan José Pulido va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.