Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txotx F.C. (1371665) - vivapucela (312289) » 241376827: T28/J1/IX

Liga 241376827 Información oficial sobre el partido 241376827 en Hattrick

12.09.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / IX.110 (60381)

Sporting Mahonés Alineación oficial del equipo 'Sporting Mahonés' en el partido 4 - 0 Mevize Team II Alineación oficial del equipo 'Mevize Team II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Sporting Mahonés Alineación oficial del equipo 'Sporting Mahonés' en el partido 9 - 0 Mevize Team II Alineación oficial del equipo 'Mevize Team II' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Mahonés

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del Sporting va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en António Santos Pimentel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): Amb 7 minuts jugats, en Josselin Cahu va augmentar l'avantatge de Sporting a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En António Santos Pimentel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Enrique Vega de Sporting va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Ruperto Moas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 11, però una magnífica aturada de Alfredo Rodríguez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Niels Lørring va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfredo Rodríguez al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fikri Sözüsöz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raffael Ramsch de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57 del partit, Raffael Ramsch de l'equip Sporting, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): António Santos Pimentel de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mevize Team II

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valerià Lleida de Mevize es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valerià Lleida va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Mevize va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.