Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sagalona (988968) - pierdemisas f.c. (776833) » 241374409: T28/J13/IX

Liga 241374409 Información oficial sobre el partido 241374409 en Hattrick

05.12.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / IX.66 (60337)

Los Jomagicos Alineación oficial del equipo 'Los Jomagicos' en el partido 6 - 0 U.E.Viladecans Alineación oficial del equipo 'U.E.Viladecans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Los Jomagicos Alineación oficial del equipo 'Los Jomagicos' en el partido 8 - 0 U.E.Viladecans Alineación oficial del equipo 'U.E.Viladecans' en el partido
Tiene mala suerte 7.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jomagicos

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Jomagicos va ser Albert Saforcada.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jomagicos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Emanuele Moggi va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jomagicos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francesco Pompeio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leonardo Iturbust es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Jomagicos va augmentar la diferència quan Juan Carlos Pasquet no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Juan Carlos Pasquet va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jomagicos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Carlos Pasquet de Jomagicos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Albert Saforcada gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfredo Romero Guerrero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Emanuele Moggi de Jomagicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

U.E.Viladecans

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Vila es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Chorche Mínguez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Villarán al camp.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alfonso Cantonal, jugador de Vila, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 81. Francisco Cetina, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.