Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hangawa F.C. (1416953) - CAD Maresme C (314266) » 241374379: T28/J5/IX

Liga 241374379 Información oficial sobre el partido 241374379 en Hattrick

10.10.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / IX.66 (60337)

los intra truenos Alineación oficial del equipo 'los intra truenos' en el partido 3 - 3 SAS Real Suciedad Alineación oficial del equipo 'SAS Real Suciedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los intra truenos Alineación oficial del equipo 'los intra truenos' en el partido 4 - 0 SAS Real Suciedad Alineación oficial del equipo 'SAS Real Suciedad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los intra truenos

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Truenos va ser Fábio Vargas.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Truenos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jonatan Orenbo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Després de 52 minuts de partit, Ergün Türkay igualava per Truenos en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Truenos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rudolf Fabian va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marek Staniec.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Dieter Laue es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dieter Laue de Truenos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SAS Real Suciedad

Goles Goles

  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): Ergün Türkay va deixar patent la seva inexperiència al minut 33, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Ismael Vitoriano va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a Suciedad.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Suciedad va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Raül Beneït la va transformar en el 2 - 2.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ismael Vitoriano va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Giancarlo Lodolini va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jaron Petroff rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Jordan Durin va estar a punt de posar per davant a Suciedad amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benvido Vilalba va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Suciedad van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carmelo Copello, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dario Del Piero de Suciedad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dario Del Piero se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giancarlo Lodolini de Suciedad es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Raül Beneït ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.