Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpia C.F. (795616) - JESUSMARIA (1581041) » 241363934: T28/J12/VIII

Liga 241363934 Información oficial sobre el partido 241363934 en Hattrick

28.11.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / VIII.1927 (179470)

Linaje de Isildur Alineación oficial del equipo 'Linaje de Isildur' en el partido 2 - 1 teinjurio Alineación oficial del equipo 'teinjurio' en el partido
Barney Yang (17') 1 - 0
Emil ?urta (82') 2 - 0
2 - 1 Tommie Linden (87')
Linaje de Isildur Alineación oficial del equipo 'Linaje de Isildur' en el partido 2 - 1 teinjurio Alineación oficial del equipo 'teinjurio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Linaje de Isildur Alineación oficial del equipo 'Linaje de Isildur' en el partido 2 - 1 teinjurio Alineación oficial del equipo 'teinjurio' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linaje de Isildur

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Ewold Geerarts va pentinar un córner cap al segon pal que Barney Yang va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): El gol de falta de Emil Ďurta sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 82 i ampliar l'avantatge de Isildur a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Ewold Geerarts del Isildur ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del teinjurio. La jugada d'estratègia del Isildur per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Olaf Hangelar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Emil Ďurta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vasilij Erčulj després que el jugador de Isildur li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Isildur puguin veure en Theo Ravestein jugant de nou; ja que al minut 16 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Olaf Hangelar el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Barney Yang, de Isildur, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Antonio Javier Mangiaterra el va substituir.

teinjurio

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, teinjurio seguien lluitant fins al final. Al minut 87, fruit d'aquests esforços, Tommie Linden va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El teinjurio creava perill des de la dreta al minut 18, però en Aad Moulaert, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Emili Vallès desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de teinjurio van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 29 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alberto Hontana, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Olaf Hangelar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carles Fornell estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Carlo Pez ocupà el lloc d'en Constantin Costache al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de teinjurio quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.