Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U E AIGUAFREDA (1419040) - Málaga (1338008) » 241358021: T28/J4/VIII

Liga 241358021 Información oficial sobre el partido 241358021 en Hattrick

03.10.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VIII.1822 (179365)

NASTIC DE CALALLONGA Alineación oficial del equipo 'NASTIC DE CALALLONGA' en el partido 3 - 3 Rápido de Bertoa F.C Alineación oficial del equipo 'Rápido de Bertoa F.C' en el partido
0 - 1 Jordan Marsal (3')
Joris Romanet (5') 1 - 1
Niels Christian Bendix (13') 2 - 1
2 - 2 Davide Tibaldi (19')
2 - 3 Humberto Rafael Oberto (25')
Adrien Romagny (73') 3 - 3
NASTIC DE CALALLONGA Alineación oficial del equipo 'NASTIC DE CALALLONGA' en el partido 3 - 3 Rápido de Bertoa F.C Alineación oficial del equipo 'Rápido de Bertoa F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NASTIC DE CALALLONGA Alineación oficial del equipo 'NASTIC DE CALALLONGA' en el partido 2 - 4 Rápido de Bertoa F.C Alineación oficial del equipo 'Rápido de Bertoa F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NASTIC DE CALALLONGA

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 5, en Luigi Toscano la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Joris Romanet que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 13 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Niels Christian Bendix llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Adrien Romagny s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Adrien Romagny va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 209 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Elias Belmar va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Joris Romanet. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Luigi Toscano de CALALLONGA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Luigi Toscano va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Rápido de Bertoa F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Rápido va ser finalitzada des de l'esquerra per Jordan Marsal al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 164 Minuto 19 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Rápido al minut 19. Davide Tibaldi va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Humberto Rafael Oberto quedar desmarcat i marcar per a Rápido al minut 25. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Luis Horta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rápido va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francesc Bennasar al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.