Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azofaifa F.C. (1586793) - charlies (48699) » 241353658: T28/J5/VIII

Liga 241353658 Información oficial sobre el partido 241353658 en Hattrick

10.10.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / VIII.1744 (179287)

Azofaifa F.C. Alineación oficial del equipo 'Azofaifa F.C.' en el partido 1 - 2 charlies Alineación oficial del equipo 'charlies' en el partido
Wojciech Pruszy?ski (4') 1 - 0
1 - 1 Nikolay Stanoev (71')
1 - 2 Nikolay Stanoev (72')
Azofaifa F.C. Alineación oficial del equipo 'Azofaifa F.C.' en el partido 1 - 2 charlies Alineación oficial del equipo 'charlies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Azofaifa F.C. Alineación oficial del equipo 'Azofaifa F.C.' en el partido 0 - 1 charlies Alineación oficial del equipo 'charlies' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azofaifa F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Azofaifa va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Wojciech Pruszyński, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Yuri Gallantina va sorprendre Quim Gavaldà amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cristian Pătroi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lluís Marí.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Azofaifa va fer una substitució al minut 28. Wojciech Pruszyński va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Quim Santa Cruz.

charlies

Goles Goles

  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 71, quan Nikolay Stanoev va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Passats 72 minuts de partit, charlies es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Nikolay Stanoev es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): charlies va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Íñigo Alba va desviar el xut final de Ties Snellius després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Kimmo Ojansuu sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del charlies van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Evangelista Rión, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Uffe Melvang no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Enrico Kalf.