Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Nayck (1437779) - F.C Apaches (490931) » 241352048: T28/J9/VIII

Liga 241352048 Información oficial sobre el partido 241352048 en Hattrick

07.11.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VIII.1715 (179258)

Werd Alineación oficial del equipo 'Werd' en el partido 0 - 0 slaugh Alineación oficial del equipo 'slaugh' en el partido
Werd Alineación oficial del equipo 'Werd' en el partido 0 - 0 slaugh Alineación oficial del equipo 'slaugh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Werd Alineación oficial del equipo 'Werd' en el partido 0 - 1 slaugh Alineación oficial del equipo 'slaugh' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Werd

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Werd van sortir al contraatac al minut 3, però Francisco Portabales va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Werd va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Llaudet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mirko Niedersberger va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mattias Swärdin, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mattias Swärdin va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Raúl Valero Jiménez van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Mattias Swärdin a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Mirko Niedersberger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reyes Méndez de Werd va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maciej Marzec de Werd es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

slaugh