Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

betigol (777639) - sankt pauli sociedad (488936) » 241349496: T28/J2/VIII

Liga 241349496 Información oficial sobre el partido 241349496 en Hattrick

19.09.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VIII.1670 (179213)

betigol Alineación oficial del equipo 'betigol' en el partido 1 - 3 sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido
Giuseppino Badan (24') 1 - 0
1 - 1 Néstor Díez de Ulzurrun (30')
1 - 2 Manuel Desportell (82')
1 - 3 Stefan Musunoi (84')
betigol Alineación oficial del equipo 'betigol' en el partido 1 - 3 sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
betigol Alineación oficial del equipo 'betigol' en el partido 1 - 1 sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

betigol

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): betigol va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Giuseppino Badan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Laurín Bauchamp va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Gregorio Chenlo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): betigol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bernd Gras va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gregorio Chenlo.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de betigol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan de Dios Villaragut va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Perepérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): betigol es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nicholas Dieu no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Cerrada al camp.

sankt pauli sociedad

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Néstor Díez de Ulzurrun, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 30.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, Alcadio Sánchez Gil va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Desportell va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Stefan Musunoi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sergio Garcés de Garro de sociedad, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Pepe Torre Roxas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Cerrada, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jose Esteban Sánchez de sociedad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Otger Casas de sociedad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Santtu Liikkanen de sociedad es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Sergio Garcés de Garro de sociedad va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pepe Torre Roxas va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jose Esteban Sánchez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Néstor Díez de Ulzurrun va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.