Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BUBUBON RETURNS (312839) - los boludos de Castrojeriz (1591609) » 241342936: T28/J13/VIII

Liga 241342936 Información oficial sobre el partido 241342936 en Hattrick

05.12.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VIII.1552 (179095)

lopeor Alineación oficial del equipo 'lopeor' en el partido 2 - 2 los boludos de Castrojeriz Alineación oficial del equipo 'los boludos de Castrojeriz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
lopeor Alineación oficial del equipo 'lopeor' en el partido 4 - 3 los boludos de Castrojeriz Alineación oficial del equipo 'los boludos de Castrojeriz' en el partido
Tiene mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lopeor

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lopeor contenien la respiració mentre en Julian Siegloff s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Gustaaf Ghijsbregths va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip lopeor Pierre-Emmanuel Vanswijgenhoven quasi marca al minut 53 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Francisco Sevilla l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Boris Lummer va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Kjell Andersen de lopeor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

los boludos de Castrojeriz

Goles Goles

  • 164 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Castrojeriz al minut 22. Ture Selskär va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Castrojeriz va ser Karel Tyl, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Iben Nihoul va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Ciro Giovannini de Castrojeriz, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Christian Mäser quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Iben Nihoul va fer una jugada per la banda esquerra, però Raúl Reviriego Picón va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ciro Giovannini de Castrojeriz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.