Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Se vende (797030) - Motti Team (776345) » 241342102: T28/J14/VIII

Liga 241342102 Información oficial sobre el partido 241342102 en Hattrick

12.12.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VIII.1537 (179080)

Tuchi's team Alineación oficial del equipo 'Tuchi's team' en el partido 2 - 4 Villa Amparo Alineación oficial del equipo 'Villa Amparo' en el partido
0 - 1 Guillem Garcia (33')
Ognjen Kilibarda (43') 1 - 1
Pedro Gisbert (43') 2 - 1
2 - 2 Tobias Bernreiter (76')
2 - 3 Guillem Garcia (77')
2 - 4 Renzo Moerman (83')
Tuchi's team Alineación oficial del equipo 'Tuchi's team' en el partido 2 - 4 Villa Amparo Alineación oficial del equipo 'Villa Amparo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tuchi's team Alineación oficial del equipo 'Tuchi's team' en el partido 5 - 1 Villa Amparo Alineación oficial del equipo 'Villa Amparo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuchi's team

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ognjen Kilibarda va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Tuchis s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Pedro Gisbert per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Arnas Kelasjevas va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Isaac de la Morena va ridiculitzar a en Guillem Garcia amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Roi Cebero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Heikki Tillanen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Roi Cebero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Heikki Tillanen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Isaac de la Morena de Tuchis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Villa Amparo

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Amparo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Guillem Garcia va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Tobias Bernreiter va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): En Guillem Garcia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 77 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Renzo Moerman de Amparo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Renzo Moerman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Mikuláš Galuška va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Emmanuel Bonnaud que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emmanuel Bonnaud de Amparo es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.