Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cíes Wolves FC (796768) - Los Vengadores TR (1419393) » 241342041: T28/J13/VIII

Liga 241342041 Información oficial sobre el partido 241342041 en Hattrick

05.12.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VIII.1536 (179079)

Trabucaires del Poblenou Alineación oficial del equipo 'Trabucaires del Poblenou' en el partido 2 - 2 Pista Central Alineación oficial del equipo 'Pista Central' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trabucaires del Poblenou Alineación oficial del equipo 'Trabucaires del Poblenou' en el partido 2 - 1 Pista Central Alineación oficial del equipo 'Pista Central' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trabucaires del Poblenou

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de 31 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Trabucaires, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Frédéric Audureau de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Trabucaires va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jesús Costa, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Frédéric Audureau quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a Trabucaires per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Tarradellas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Diego Durden va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Costa.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Fan Hoang.

Pista Central

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pracídio Telheiro quedar desmarcat i marcar per a Central al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Central va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 51, quan Rodion Pavlenok, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Clément Duranton va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el Central va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rui Biltes s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pracídio Telheiro de Central va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Clément Duranton, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.