Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POLENTINOS F.C (994200) - MYR F.C. (1433894) » 241339750: T28/J14/VIII

Liga 241339750 Información oficial sobre el partido 241339750 en Hattrick

12.12.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VIII.1495 (179038)

Los galactikos FC Alineación oficial del equipo 'Los galactikos FC' en el partido 2 - 1 MYR F.C. Alineación oficial del equipo 'MYR F.C.' en el partido
José de Jesús Molina (13') 1 - 0
1 - 1 Rafael Soriano (32')
José de Jesús Molina (34') 2 - 1
Los galactikos FC Alineación oficial del equipo 'Los galactikos FC' en el partido 2 - 1 MYR F.C. Alineación oficial del equipo 'MYR F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los galactikos FC Alineación oficial del equipo 'Los galactikos FC' en el partido 2 - 0 MYR F.C. Alineación oficial del equipo 'MYR F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los galactikos FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per José de Jesús Molina. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): galactikos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 José de Jesús Molina va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Luís Bulhosa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Bob Ville una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Antonio Acosta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de galactikos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luís Bulhosa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bob Ville.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Faust van Heumen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Osvaldo Colman no era cap impediment.

MYR F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de F.C. amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Rafael Soriano, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Soriano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El F.C. creava perill des de la dreta al minut 77, però en Boris Krupunder, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alberto Villalba desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salva Espicia de F.C. es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Ursúa de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Raimon Ortega ocupà el lloc d'en Jonathan Renaud al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.