Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sereno Athletic (1432281) - Samot Team (437062) » 241337770: T28/J9/VIII

Liga 241337770 Información oficial sobre el partido 241337770 en Hattrick

07.11.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VIII.1460 (179003)

cosmos delta box Alineación oficial del equipo 'cosmos delta box' en el partido 3 - 1 launion Alineación oficial del equipo 'launion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cosmos delta box Alineación oficial del equipo 'cosmos delta box' en el partido 1 - 2 launion Alineación oficial del equipo 'launion' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cosmos delta box

Goles Goles

  • 109 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Guillermo Jones es va complicar la vida al minut 10 intentant esquivar Diego José Tosto en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del launion, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 31 minuts, Henri Bosma va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Henri Bosma de cosmos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Jorge Cantabrana, que no va perdonar.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cassià Torrats va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El cosmos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cassià Torrats la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Cantabrana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Bernardo de la Puerta de cosmos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

launion

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Diego José Tosto de launion va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 18 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Emmet Van Sundert va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): launion va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 69 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Juan Fabrer de launion va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.