Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At.Ciudad Real (1459205) - guarroman (1433144) » 241325563: T28/J10/VIII

Liga 241325563 Información oficial sobre el partido 241325563 en Hattrick

14.11.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / VIII.1242 (178785)

los tigres united Alineación oficial del equipo 'los tigres united' en el partido 3 - 4 Culleraes CF Alineación oficial del equipo 'Culleraes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los tigres united Alineación oficial del equipo 'los tigres united' en el partido 0 - 5 Culleraes CF Alineación oficial del equipo 'Culleraes CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los tigres united

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els jugadors del tigres amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 20, deixant Arndt Heisterbusch en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Xes Nogueira de tigres va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ante Stilinović, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del tigres se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Niels Milton Thorsgaard va fer una magnífica centrada, però la rematada de Xes Nogueira va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfonso Torres Arroyo de tigres va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Torres Arroyo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 70, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Alfonso Torres Arroyo de tigres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Esteve Arís de tigres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Hans Gundolf Lingurar de tigres hagués d'abandonar el terreny de joc. Fivos Granakis va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Kobus Haringman va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Julio Capilla.

Culleraes CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Olve Hætta de Culleraes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José María Brizuela que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Culleraes.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 66 minuts Lazãr Cristea va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vicens Flores es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lazãr Cristea de Culleraes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicens Flores.