Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak Africa (309974) - Mojitos Fresquitos (315457) » 241324757: T28/J4/VIII

Liga 241324757 Información oficial sobre el partido 241324757 en Hattrick

03.10.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VIII.1228 (178771)

Spartak Africa Alineación oficial del equipo 'Spartak Africa' en el partido 4 - 2 Collado Mediano C.F. Alineación oficial del equipo 'Collado Mediano C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spartak Africa Alineación oficial del equipo 'Spartak Africa' en el partido 2 - 1 Collado Mediano C.F. Alineación oficial del equipo 'Collado Mediano C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Africa

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 8 una excel·lent centrada de Iker Etxenike va arribar a Manuel Banjac, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Spartak, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Slaven Mihanović per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Spartak va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Gurmendi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Luis Guemes de Spartak va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Banjac va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Manuel Banjac una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Andrzej Kardas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrzej Kardas al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iker Etxenike va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Slaven Mihanović de Spartak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a David Lesaca, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Collado Mediano C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Marc Olivé va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 150 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, Xavier Serrat va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Collado tornava a recuperar la confiança amb un 4 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabian Stan de Collado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariusz Gocyła es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabian Stan va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Collado va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Mariusz Gocyła ocupà el lloc d'en Daniel Ament al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de Collado quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Mariusz Gocyła no era cap impediment.