Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Semental Rojo CF (438895) - Montes de Carreño (1332833) » 241320183: T28/J9/VIII

Liga 241320183 Información oficial sobre el partido 241320183 en Hattrick

07.11.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VIII.1146 (178689)

NNGG Palencia C.F. Alineación oficial del equipo 'NNGG Palencia C.F.' en el partido 2 - 2 Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NNGG Palencia C.F. Alineación oficial del equipo 'NNGG Palencia C.F.' en el partido 2 - 2 Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NNGG Palencia C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Salva Pérez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 31, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lucián Rubio Rueda hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Lucián Rubio Rueda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Palencia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Achille Baurer va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 75 de joc.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yannick Crocq va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Salustiano Insuela, en lloc de córrer, relliscava.

Los Navajos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ernesto Peneda que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Navajos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carl Zillmer, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 109 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Øyvind Lande es va complicar la vida al minut 83 intentant esquivar Lucián Rubio Rueda en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Palencia, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Navajos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Narciso Durall va desviar el xut final de Miguel Buenaventura després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de Navajos, en Leonardo Ángel Boyé, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.