Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tordoia_team (438852) - besos c f (1371128) » 241318408: T28/J13/VIII

Liga 241318408 Información oficial sobre el partido 241318408 en Hattrick

05.12.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VIII.1114 (178657)

tordoia_team Alineación oficial del equipo 'tordoia_team' en el partido 1 - 3 SPARTANS XURRAVINS Alineación oficial del equipo 'SPARTANS XURRAVINS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tordoia_team Alineación oficial del equipo 'tordoia_team' en el partido 1 - 2 SPARTANS XURRAVINS Alineación oficial del equipo 'SPARTANS XURRAVINS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tordoia_team

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Giuseppe Crispolti va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. tordoia_team empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Javier Puche García i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a tordoia_team, però el xut de Nicola Salvato va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ninh Trinh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SPARTANS XURRAVINS

Goles Goles

  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Oscar Díaz de Casriego sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 9 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): En Christophe Duvernoy donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 28 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Rubén Florín va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 1 - 3 per a XURRAVINS.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Filiberto Sarmiento no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hans-Hendrik Badynski estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del XURRAVINS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joaquín López Seco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Rubén Florín, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. XURRAVINS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Hans-Hendrik Badynski de XURRAVINS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jadran Donadić de XURRAVINS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Jose Antonio Acuña maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.