Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aceituneros (778552) - Tactics (1415192) » 241315422: T28/J8/VIII

Liga 241315422 Información oficial sobre el partido 241315422 en Hattrick

31.10.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / VIII.1061 (178604)

Aceituneros Alineación oficial del equipo 'Aceituneros' en el partido 1 - 9 Pocholines fc. Alineación oficial del equipo 'Pocholines fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Aceituneros Alineación oficial del equipo 'Aceituneros' en el partido 0 - 7 Pocholines fc. Alineación oficial del equipo 'Pocholines fc.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aceituneros

Goles Goles

  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Lino Vilaframil va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Aceituneros, Francesc Solanell, que va marcar, sense saber com, el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 87 (Ocasión de falta): Aceituneros va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 87, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lino Vilaframil de Aceituneros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Calixto Bárcena de Aceituneros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pocholines fc.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Pocholines va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Dé Wijer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Passaven 18 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jamie 't Hoen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zdzisław Thiel va augmentar l'avantatge de Pocholines a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Marcin Gottfried va augmentar l'avantatge de Pocholines a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Jamie 't Hoen va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a Pocholines gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Pocholines va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dé Wijer, amb un xut sec des de la dreta.
  • 135 Minuto 71 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Dé Wijer va marcar el 0 - 7 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Dé Wijer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 8 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Dé Wijer de Pocholines va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 9 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aleu Linares va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 4 de joc.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dé Wijer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68, Jyri Henttunen de Pocholines va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.