Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pagasarribide eskola (1332538) - Bayer de Iker (991560) » 241314605: T28/J14/VIII

Liga 241314605 Información oficial sobre el partido 241314605 en Hattrick

12.12.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VIII.1046 (178589)

ICODENSE Alineación oficial del equipo 'ICODENSE' en el partido 1 - 3 Carajillo de Maria Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Maria' en el partido
Nuccio Aldini (13') 1 - 0
1 - 1 Mile ?oba (25')
1 - 2 Guido Larucci (30')
1 - 3 Les?aw Korfel (62')
ICODENSE Alineación oficial del equipo 'ICODENSE' en el partido 1 - 3 Carajillo de Maria Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Maria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ICODENSE Alineación oficial del equipo 'ICODENSE' en el partido 0 - 2 Carajillo de Maria Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Maria' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ICODENSE

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Una falta al minut 13 va provocar un lliure directe. Nuccio Aldini el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ICODENSE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Berzal va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Fredrik Häggér de ICODENSE va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Gamal Al-Mansour va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): ICODENSE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Tapani Mettiniemi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Fredrik Häggér de ICODENSE es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Berzal.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Américo Gámez de ICODENSE es va guanyar la targeta groga merescudament.

Carajillo de Maria

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Carajillo. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mile Šoba xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Mile Šoba entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Carajillo, un peu providencial d'en Guido Larucci va situar el 1-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Lesław Korfel va augmentar l'avantatge de Carajillo a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Max Stevenson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Carajillo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lesław Korfel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Max Stevenson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rainhardt Koellensperger després que el jugador de Carajillo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): En Mile Šoba va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.