Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abarth & C (315094) - FTC ZILTARNA (1367875) » 241312246: T28/J12/VIII

Liga 241312246 Información oficial sobre el partido 241312246 en Hattrick

28.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / VIII.1004 (54805)

Cuturutu Team Alineación oficial del equipo 'Cuturutu Team' en el partido 2 - 3 FTC ZILTARNA Alineación oficial del equipo 'FTC ZILTARNA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuturutu Team Alineación oficial del equipo 'Cuturutu Team' en el partido 2 - 0 FTC ZILTARNA Alineación oficial del equipo 'FTC ZILTARNA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuturutu Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Albert Montoliu es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Cuturutu va reduir el marcador al minut 84 a 2 - 3 quan Karel Spriet va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Alfredo Amill va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Vik De Rouck va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 22, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Jim Mörnborg va estar a punt de marcar al minut 27 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Amill va estar a punt d'empatar per a Cuturutu quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Goenaga va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jim Mörnborg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jens Invernizzi després que el jugador de Cuturutu li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Karel Spriet no li va importar gens ni mica.

FTC ZILTARNA

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): En Vlatko Vermezović entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ZILTARNA, un peu providencial d'en Juan Lezaun va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Luis Schön de ZILTARNA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al ZILTARNA per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 83. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Stan Juffermans. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): ZILTARNA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Fernando Manrique Coto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hartmut Liegl de ZILTARNA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stan Juffermans de ZILTARNA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.