Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Caracoles (1417578) - Mestalla C.F. (1420971) » 241312113: T28/J7/VIII

Liga 241312113 Información oficial sobre el partido 241312113 en Hattrick

24.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VIII.1002 (54803)

Atontaos Alineación oficial del equipo 'Atontaos' en el partido 1 - 2 Mercadona.s.a.d Alineación oficial del equipo 'Mercadona.s.a.d' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atontaos Alineación oficial del equipo 'Atontaos' en el partido 2 - 1 Mercadona.s.a.d Alineación oficial del equipo 'Mercadona.s.a.d' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atontaos

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ferriol Badia va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atontaos empatava el partit, 1 a 1, al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Emmanuel Rossello quasi marca en una jugada assajada de córner que Heiri Jager havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tomás Álvarez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Shusun Kien Nghieu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atontaos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ferriol Badia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el Atontaos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ferriol Badia no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heiri Jager de Atontaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Ferriol Badia de Atontaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mercadona.s.a.d

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Nuno Vilela de Mercadona va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Passats 53 minuts de partit, Mercadona es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Oriol Sacristà es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Oriol Segués de Mercadona va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Christophe Chasse va entrar en el seu lloc.