Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Perikos (779441) - Lacatus boys CF (1418889) » 241309061: T28/J14/VIII

Liga 241309061 Información oficial sobre el partido 241309061 en Hattrick

12.12.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VIII.947 (54748)

LOSANGLIS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOSANGLIS F.C.' en el partido 3 - 0 ELS RAPIDS C.F. Alineación oficial del equipo 'ELS RAPIDS C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
LOSANGLIS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOSANGLIS F.C.' en el partido 5 - 2 ELS RAPIDS C.F. Alineación oficial del equipo 'ELS RAPIDS C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOSANGLIS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): LOSANGLIS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Habib Eshar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): LOSANGLIS va augmentar la diferència quan Silvio Casaldaguilla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LOSANGLIS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Habib Eshar va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): LOSANGLIS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bruonius Pašakarnys ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Simo Keihäskoski va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vitas Pranarauskas va rematar alt.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Martin Akkermans, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Timo Lukkarila gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Modesto Mesías va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simo Keihäskoski de LOSANGLIS es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arne Mast de LOSANGLIS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25 de partit, el jugador Bruonius Pašakarnys de LOSANGLIS es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

ELS RAPIDS C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El RAPIDS creava perill des de la dreta al minut 29, però en Erich Gorini, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Joaquín Larios Zavala desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del RAPIDS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Navas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Thommas Bachmann, de RAPIDS, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Manuel Navas el va substituir.