Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turia, c.f. (1583535) - F.C Pt (315361) » 241307208: T28/J13/VIII

Liga 241307208 Información oficial sobre el partido 241307208 en Hattrick

05.12.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VIII.914 (54715)

Turia, c.f. Alineación oficial del equipo 'Turia, c.f.' en el partido 0 - 1 sugar magnolios Alineación oficial del equipo 'sugar magnolios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Turia, c.f. Alineación oficial del equipo 'Turia, c.f.' en el partido 2 - 0 sugar magnolios Alineación oficial del equipo 'sugar magnolios' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turia, c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Teodoro Villafaña no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Canga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldo Totti de Turia, es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81 en Germán Monzón Mazo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Aldo Totti, que no va rendir al seu nivell habitual.

sugar magnolios

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): magnolios va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jan Marcó va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El magnolios va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Mirko Woisin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mirko Woisin després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eduardo Sáez va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Mirko Woisin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eduardo Sáez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Buster Picariello. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): José Torres López va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de magnolios estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.