Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turia, c.f. (1583535) - Triomfants (1593209) » 241307187: T28/J8/VIII

Liga 241307187 Información oficial sobre el partido 241307187 en Hattrick

31.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / VIII.914 (54715)

Turia, c.f. Alineación oficial del equipo 'Turia, c.f.' en el partido 1 - 3 Triomfants Alineación oficial del equipo 'Triomfants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Turia, c.f. Alineación oficial del equipo 'Turia, c.f.' en el partido 2 - 0 Triomfants Alineación oficial del equipo 'Triomfants' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turia, c.f.

Goles Goles

  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jordi Comprese va treure un córner llarg cap al segon pal que en Franciscano Parreño, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Raúl Canga quasi marca en una jugada assajada de córner que José Fernandes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Germán Monzón Mazo va disposar d'una bona oportunitat al minut 49, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Fernandes després que el jugador de Turia, li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de Turia, Touko Näränen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Álvaro Pardo Saenz va entrar en el seu lloc.

Triomfants

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Triomfants va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Massimo La Rosa va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a Triomfants l'avantatge per 0 - 2. Arkadiusz Brokos en va ser l'anotador.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Triomfants el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Väinö Laukkonen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Massimo La Rosa de Triomfants va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Arkadiusz Brokos s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): Triomfants es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marco McArthur no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Manuel Irauregui al camp.
  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 71 va fer que Enrique Serra de Triomfants hagués d'abandonar el terreny de joc. Eleuterio Peinado va entrar al terreny de joc per suplir-lo.