Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losvoluntarios25 (1438321) - Albacete Juniors (800838) » 241305332: T28/J6/VIII

Liga 241305332 Información oficial sobre el partido 241305332 en Hattrick

17.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VIII.881 (54682)

La Gira FC Alineación oficial del equipo 'La Gira FC' en el partido 3 - 3 Albacete Juniors Alineación oficial del equipo 'Albacete Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
La Gira FC Alineación oficial del equipo 'La Gira FC' en el partido 8 - 0 Albacete Juniors Alineación oficial del equipo 'Albacete Juniors' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gira FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El Gira no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Milan Jokl es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passava el minut 74 del matx, quan l'atent José Tovim va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Gira equilibrava la balança al minut 79. En Marco Gattoni, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Tovim va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Julián Quijada de Gira va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Milan Jokl de Gira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Kęsgailas Mickeliūnas no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Albacete Juniors

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 23, quan Eraldo Bondi va posar els visitants Albacete per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Passaven 27 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Xavier Pruneda va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kjell Lindquist de Albacete l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 32 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 66 per Xavier Pruneda va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sylvain Beaume de Albacete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Jesús Espalter de Albacete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jesús Espalter va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.