Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chimo Bayo FC (1418123) - Team___Macoy (1367346) » 241305314: T28/J2/VIII

Liga 241305314 Información oficial sobre el partido 241305314 en Hattrick

19.09.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VIII.881 (54682)

Chimo Bayo FC Alineación oficial del equipo 'Chimo Bayo FC' en el partido 5 - 3 NewUrbion Alineación oficial del equipo 'NewUrbion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chimo Bayo FC Alineación oficial del equipo 'Chimo Bayo FC' en el partido 2 - 4 NewUrbion Alineación oficial del equipo 'NewUrbion' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chimo Bayo FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Chimo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vlastislav Olič va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Vlastislav Olič de Chimo, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Chimo va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Julien Jore, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Philip Alexander Merkl va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Zenón Rivero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Tibi Litã va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Boban Agatonović. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zenón Rivero de Chimo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

NewUrbion

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Jorge Helguere donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats de NewUrbion van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Robert Deconca va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Un mica després, Kéwin Roudil de NewUrbion va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Arturo Farnés quasi redueix la diferència al marcador al minut 50, però una gran estirada d'en Christoph Sampl va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bryan Clementi de NewUrbion va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.