Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCPersona (1437720) - Athletic Chaco (797610) » 241302669: T28/J12/VIII

Liga 241302669 Información oficial sobre el partido 241302669 en Hattrick

28.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / VIII.833 (54634)

Sporting Astur Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur' en el partido 2 - 3 Athletic Chaco Alineación oficial del equipo 'Athletic Chaco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Astur Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur' en el partido 2 - 0 Athletic Chaco Alineación oficial del equipo 'Athletic Chaco' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Astur

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Dimitar Kyutev, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sporting es posava per davant!
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gaetano Colangelo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Sporting va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juri den Breems en un 1 contra 1 amb el porter Sergio Cros, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Sporting per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Felipe Durán de Quiroga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Simon Zivkovic va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Venegas.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Passats 59 minuts de joc, en Juri den Breems de Sporting va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Athletic Chaco

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 en Vítor Areosa va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Gioacchino Musci va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Vítor Areosa, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, Athletic es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Jacob Nordeck es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Gunnar Kersche va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jean-Felix Claes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Nave Cohen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Manaute de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gunnar Kersche de Athletic es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.