Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jamones (777127) - castellmar (118800) » 241302251: T28/J6/VIII

Liga 241302251 Información oficial sobre el partido 241302251 en Hattrick

17.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VIII.826 (54627)

zaragoza warriors Alineación oficial del equipo 'zaragoza warriors' en el partido 3 - 5 castellmar Alineación oficial del equipo 'castellmar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
zaragoza warriors Alineación oficial del equipo 'zaragoza warriors' en el partido 6 - 2 castellmar Alineación oficial del equipo 'castellmar' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zaragoza warriors

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 25 gràcies a la jugada de Raimundo Cendón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): Salomón Cox de zaragoza va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Steve Ustav que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Raimundo Cendón va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ralph Mccrary va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del castellmar. La jugada d'estratègia del zaragoza per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Salomón Cox va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Gallus Cattaneo de zaragoza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Filip Bavelaar de zaragoza va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Chicategui va entrar en el seu lloc.

castellmar

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 41 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Frédérik Doucet.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Pedro Rubio Ribera va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per castellmar en aconseguir el 3 - 2.
  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 75 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de castellmar. Aki Sandroos el va llançar amb força i precisió. 3 - 3.
  • 174 Minuto 82 (Gol de penalti): castellmar va posar-se per davant 3 - 4 mitjançant un penal polèmic que Aki Sandroos va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan Diego Borgia va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alvi Kettunen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gigi De Maria de castellmar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pedro Rubio Ribera no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ferhat Tuğran ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.