Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torlo (117924) - Starmiter Team (1459326) » 241300738: T28/J6/VIII

Liga 241300738 Información oficial sobre el partido 241300738 en Hattrick

17.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / VIII.799 (54600)

Yimi tiene un arma Alineación oficial del equipo 'Yimi tiene un arma' en el partido 3 - 0 A.D. APROS Alineación oficial del equipo 'A.D. APROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yimi tiene un arma Alineación oficial del equipo 'Yimi tiene un arma' en el partido 2 - 0 A.D. APROS Alineación oficial del equipo 'A.D. APROS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yimi tiene un arma

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): tiene va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Elbert Stijger va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Luis Álvarez Gundín va augmentar l'avantatge de tiene a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): tiene va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sergio Portugal va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Arwin Stabbe no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Matjaž Mesarič estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jean Périchon va servir per deixar enrere el gegant Bronisław Kopa al minut 41, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elbert Stijger de tiene la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

A.D. APROS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Lucio Cirinei va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): APROS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Laurits Bartram no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): APROS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Bronisław Kopa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Luca Vassura ocupà el lloc d'en 蔡 (Cai) 國安 (Guoan) al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de APROS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.