Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gothorum FC (776359) - el-cuxitril (438913) » 241298969: T28/J11/VIII

Liga 241298969 Información oficial sobre el partido 241298969 en Hattrick

21.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VIII.767 (54568)

C.D.Montañana Alineación oficial del equipo 'C.D.Montañana' en el partido 2 - 0 TAPICEROS Alineación oficial del equipo 'TAPICEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Montañana Alineación oficial del equipo 'C.D.Montañana' en el partido 3 - 0 TAPICEROS Alineación oficial del equipo 'TAPICEROS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Montañana

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Montanyana va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 73 Xavi Alzina va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74 en Luis Barco va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Niceto Maimiño no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Unai Iturralde estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Montanyana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gregorio Uclés ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Montanyana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan Unai Iturralde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Albert Arbolí del Montanyana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Bordalás de Montanyana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Luis Barco de Montanyana s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de Montanyana, en Gregorio Uclés, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

TAPICEROS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Clericat.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Quique Pérez Vega de TAPICEROS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones