Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoyakon F.C. (1579047) - Santako Team (988868) » 241298672: T28/J7/VIII

Liga 241298672 Información oficial sobre el partido 241298672 en Hattrick

24.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VIII.762 (54563)

Yoyakon F.C. Alineación oficial del equipo 'Yoyakon F.C.' en el partido 2 - 1 Almería CF Alineación oficial del equipo 'Almería CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yoyakon F.C. Alineación oficial del equipo 'Yoyakon F.C.' en el partido 3 - 0 Almería CF Alineación oficial del equipo 'Almería CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoyakon F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Yoyakon va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 António Bulhão va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Wouter-Jan Meekels de Yoyakon aconseguir un gol al minut 67 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Sebastián va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Yoyakon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan António Bulhão va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Amb 13 minuts disputats, Maurycy Migdał gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Simeó Mayné va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Yoyakon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Suárez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastián Augusto Kaira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Ciro Delgadillo de Yoyakon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Montenegro va prendre el seu rol al minut 66.

Almería CF

Goles Goles

  • 135 Minuto 8 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ingvar Löffelmann de Almería va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurent Chapet de Almería la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Al minut 16 de partit, el jugador Rodrigo Cendan de Almería es va lesionar lleugerament però va poder continuar.