Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Propaganda (488802) - Steaua de Bater (489395) » 241296979: T28/J4/VIII

Liga 241296979 Información oficial sobre el partido 241296979 en Hattrick

03.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / VIII.732 (54533)

santvi Futbol Team Alineación oficial del equipo 'santvi Futbol Team ' en el partido 0 - 3 CF Épico Alineación oficial del equipo 'CF Épico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santvi Futbol Team Alineación oficial del equipo 'santvi Futbol Team ' en el partido 0 - 1 CF Épico Alineación oficial del equipo 'CF Épico' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santvi Futbol Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): santvi van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Brian Voldbirk va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Jon Pejtersen de santvi es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Gaston Deli, jugador de santvi, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 88. Steven Beguin, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Tobias Færgemann estava fent un bon partit.

CF Épico

Goles Goles

  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Rafael Cañete va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Steffen Belding, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Rafael Cañete de Épico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mel Soria es va comportar com un juvenil al minut 33 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Gaston Deli, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Olegário Paraná no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Épico la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): César Carqueja quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gaston Deli, però la pilota va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Edi Santmartí va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.