Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peirao FC (1332120) - Silicon Utd. (1460727) » 241295333: T28/J13/VIII

Liga 241295333 Información oficial sobre el partido 241295333 en Hattrick

05.12.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / VIII.702 (54503)

Os Pantominas Alineación oficial del equipo 'Os Pantominas' en el partido 2 - 2 ALIANZA CATANIA i Alineación oficial del equipo 'ALIANZA CATANIA i' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Os Pantominas Alineación oficial del equipo 'Os Pantominas' en el partido 2 - 5 ALIANZA CATANIA i Alineación oficial del equipo 'ALIANZA CATANIA i' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Pantominas

Goles Goles

  • 100 Minuto 57 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Julián Biaggioni. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 57 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 110 Minuto 74 (Gol de falta): L'empat per part de Pantominas va arribar al minut 74 quan Julián Biaggioni va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pantominas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Lars Kvarngren de Pantominas va intentar batre la porteria rival al minut 65 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Timon den Herder, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Raymond Valk ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

ALIANZA CATANIA i

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, ALIANZA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Käsper Vaide es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Dennis Fredriksson de ALIANZA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En David Pade va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Olivier Habar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 36, tothom va saber perquè en Blas Lanús era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Maxime Van Acker de ALIANZA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Käsper Vaide va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.