Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salchipapa's team (1578376) - F.C. Peyote (990288) » 241292528: T28/J11/VIII

Liga 241292528 Información oficial sobre el partido 241292528 en Hattrick

21.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VIII.652 (54453)

gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 3 - 3 F.C. Peyote Alineación oficial del equipo 'F.C. Peyote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 1 - 2 F.C. Peyote Alineación oficial del equipo 'F.C. Peyote' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,7 % 53,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallumbos de combate

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eloy Aunes Melchor, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del gallumbos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): gallumbos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Walid Hamon va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, gallumbos van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Erkmar Pöllmann va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Erkmar Pöllmann es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Federico González després que el jugador de gallumbos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

F.C. Peyote

Goles Goles

  • 152 Minuto 15 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Damiano Razzi va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 15 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 164 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Karl Joelsson de Peyote va marcar de penal l'empat al minut 74.
  • 170 Minuto 82 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Karl Joelsson al minut 82 va permetre a Peyote prendre avantatge per 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Karl Joelsson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alin Iordan de Peyote va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diogenis Yiannakoulis de Peyote es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Elvir Sadović va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Peyote estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Leendert-Jan Slor, jugador de Peyote, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 83. Joan Dura, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.