Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vallekano c.f. (438121) - Sporting de Cava (310891) » 241289739: T28/J14/VIII

Liga 241289739 Información oficial sobre el partido 241289739 en Hattrick

12.12.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VIII.602 (54403)

vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 1 - 1 Catalunya Warriors Alineación oficial del equipo 'Catalunya Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 1 - 1 Catalunya Warriors Alineación oficial del equipo 'Catalunya Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,4 % 44,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vallekano c.f.

Goles Goles

  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francis Madiot va treure un córner llarg cap al segon pal que en Andrea Zabeo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alessio Tonielli va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Sergio Iturricha va xutar a fora.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a vallekano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Allue Buiza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): vallekano per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Andrea Zabeo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Dupont de vallekano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de vallekano, en Sergio Iturricha, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Catalunya Warriors

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfréd Csiki que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Catalunya.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del vallekano. La jugada d'estratègia del Catalunya per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Uli Schoenthaller va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Alfréd Csiki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.