Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pk2 Team (435986) - LegiónEspaña FC (1417476) » 241283683: T28/J12/VIII

Liga 241283683 Información oficial sobre el partido 241283683 en Hattrick

28.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / VIII.494 (54295)

Pk2 Team Alineación oficial del equipo 'Pk2 Team' en el partido 3 - 3 Sociedad Deportiva Helena Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Helena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pk2 Team Alineación oficial del equipo 'Pk2 Team' en el partido 1 - 4 Sociedad Deportiva Helena Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Helena' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pk2 Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Team van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Damien O'Meara.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Morgan Delsart, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Team va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Damien O'Meara, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Sociedad Deportiva Helena

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Angelu Linazasoro va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roger Lysne que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a S.d.helena.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Angelu Linazasoro de S.d.helena l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 27 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Passat el minut 20 de partit, S.d.helena va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Antonio Valle Fernández, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Morgan Delsart es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, el S.d.helena va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cristovo Ameixa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tonino Pecora que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Giancarlo Marazza, el jugador de S.d.helena va ser expulsat al minut 81.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tonino Pecora de S.d.helena es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Teo Bettella.