Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txuriurdin Soc. (1460143) - galápagos (118529) » 241281459: T28/J2/VIII

Liga 241281459 Información oficial sobre el partido 241281459 en Hattrick

19.09.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / VIII.455 (54256)

Txuriurdin Soc. Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin Soc.' en el partido 2 - 3 galápagos Alineación oficial del equipo 'galápagos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Txuriurdin Soc. Alineación oficial del equipo 'Txuriurdin Soc.' en el partido 5 - 1 galápagos Alineación oficial del equipo 'galápagos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuriurdin Soc.

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Marco Madeira va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Txuriurdin empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va premiar Txuriurdin amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Randall Payne va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Berry Ringenier va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Txuriurdin va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Johan Billholt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sancho Salvado.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Heinrihs Kivičs va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Sancho Salvado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Al minut 76, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Berry Ringenier va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juhani Saukoski de Txuriurdin es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Clément Legrand.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Neil Williams ocupà el lloc d'en Johan Billholt al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Txuriurdin quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

galápagos

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): galápagos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 18. Lucio Chavin va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 72, en Fernando Díaz de Vargas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Lucio Chavin que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador de galápagos Benjamin Bardill va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 85 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Javier Badorrey va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Lucio Chavin que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.