Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

exk (989372) - IFK de Helsinki (1432163) » 241280473: T28/J7/VIII

Liga 241280473 Información oficial sobre el partido 241280473 en Hattrick

24.10.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / VIII.437 (54238)

exk Alineación oficial del equipo 'exk' en el partido 3 - 3 RMCASTILLA Alineación oficial del equipo 'RMCASTILLA' en el partido
exk Alineación oficial del equipo 'exk' en el partido 3 - 3 RMCASTILLA Alineación oficial del equipo 'RMCASTILLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
exk Alineación oficial del equipo 'exk' en el partido 0 - 2 RMCASTILLA Alineación oficial del equipo 'RMCASTILLA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

exk

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Astijus Tinkutis va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de exk, Mohammad Sharafi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats van embogir quan en Daniel Ojeda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de exk.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Frans Willing el va rematar Raúl Pimentel amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El exk va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Astijus Tinkutis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Amb 37 minuts disputats, Frans Willing gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Belmiro Muñoz va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de exk va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Astijus Tinkutis va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luís Rocha, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Enrique Pérez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a exk al minut 80.

RMCASTILLA

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Luis Fernando Atocha que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Luis Fernando Atocha que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 160 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85 del partit, Jörg Lochhausen va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael Montes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jörg Lochhausen de RMCASTILLA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.