Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torroella de Fluvia F.C. (1459825) - Zanluqueño (487150) » 241276110: T28/J9/VIII

Liga 241276110 Información oficial sobre el partido 241276110 en Hattrick

07.11.2009 15:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VIII.359 (54160)

S.D. APACHA Alineación oficial del equipo 'S.D. APACHA' en el partido 5 - 0 colgateam Alineación oficial del equipo 'colgateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D. APACHA Alineación oficial del equipo 'S.D. APACHA' en el partido 3 - 1 colgateam Alineación oficial del equipo 'colgateam' en el partido
Tiene suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. APACHA

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Apolonio Culleredo de APACHA, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Gastone D'Agostino de APACHA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Conrado Castro va augmentar l'avantatge de APACHA a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, APACHA va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Erwan Baillet, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Als 86 minuts de joc, els nois de APACHA van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Pedro Secretário augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del colgateam. La jugada d'estratègia del APACHA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gastone D'Agostino va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Apolonio Culleredo va rematar alt.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Pedro Secretário gairebé va marcar per a APACHA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Pedro Secretário de APACHA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

colgateam

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Guilherme Mestrinho va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Krzysztof Białczak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ion-Marian Dicu de colgateam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Krzysztof Białczak va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Eusebio Jiménez Rota de colgateam va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.